Blogpost US

Vergroot uw naamsbekendheid in de verenigde Staten

Wij hebben speciaal voor onze WorldParcel klanten een Blogpost concept opgezet om te groeien in de US. U kunt nu op een zeer eenvoudige en voor een relatief laag bedrag uw bekendheid in de US vergroten, door via ons uw blogpost te laten schrijven en plaatsen op 80 High Authority nieuws sites in de US.

Wat houd Blogpost US in?

Blog Post US is een nieuw concept van WorldParcel om uw naamsbekendheid in de US te vergroten en om High Autority backlinks te krijgen naar uw website.

Wij laten voor u een zeer professionele blogpost schrijven van minimaal 1000 woorden en deze blogpost wordt vervolgens geplaatst op 80 High Autority nieuws sites in de US. Hierdoor krijgt u meer naamsbekendheid en krijgt u op een natuurlijke manier  High Autority backlinks.

Wanneer u wilt profiteren van dit unieke concept, vult u dan het aanmeldformulier hieronder in. Zodra u het aanmeldformulier heeft ingevuld en de factuur heeft voldaan, starten wij direct met uw project. Het hele proces van het schrijven van het blogartikel tot en met het plaatsen van de blogs op de nieuwssites duurt ongeveer twee weken.

Waarom dit project?

Wij merken dat bij veel van onze klanten, die al jaren via ons pakketjes versturen, het verzendvolume niet toeneemt ondanks onze lage verzendtarieven. Dit is namelijk vanaf het begin ons basisprincipe geweest en geldt nog steeds als belangrijkste speerpunt. Om toch deze groei te verwezenlijken bij onze klanten zijn wij begonnen met het opzetten van dit project.

Hoe werkt het

  1. Vul het formulier hieronder in (kiest per 500 woorden een keyword).
  2. Betaal de factuur online
  3. Na ontvangst van uw betaling zullen wij direct beginnen met het schrijven van het blogartikel. Dit gebeurt door zeer ervaren US native blog schrijvers.
  4. Binnen een week ontvangt u een voorbeeld van het blog artikel. U kunt dit artikel goedkeuren of laten wijzigen.
  5. Na definitieve goedkeuring, plaats u het blogartikel op uw blogpost en stuurt u ons de URL van uw blogpost.
  6. Nadat wij uw URL hebben ontvangen, zal uw blogartikel binnen een week op meer dan 80 US nieuwssites worden geplaatst.
  7. Hierna krijgt u van ons een lijst met alle links waar uw blogpost is geplaatst.

Wat kost het

Voor een relatief laag bedrag kunt u meer dan 330.000.000 US consumenten benaderen. Voor een goed effect en naamsbekendheid in de US, adviseren wij u om minimaal eenmaal per maand een nieuwe professionele blogpost door ons te laten plaatsen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig of per kwartaal een blogpost te plaatsen. Per iedere nieuwe gewenste blogpost moet u zich wel iedere keer opnieuw aanmelden. Kosten per blogpost:

  • 1000 woorden inclusief 2 keywords voor € 150
  • 2000 woorden inclusief 4 keywords voor € 225
  • 3000 woorden inclusief 6 keywords voor € 300

De voordelen van ons Blogpost US

Naast het verkrijgen van 80 backlinks naar uw site van grote nieuwssites, kunt u uw nieuwe gepubliceerde inhoud ook gebruiken om je online bezoekers te laten weten dat je bent uitgelicht door diverse grote US nieuwssites.

Wanneer Google ziet dat uw inhoud wordt gesyndiceerd in belangrijk nieuws sites. Markeert Google u als een autoriteit. Deze content syndication geeft u een directe link naar meer dan 80 nieuwssites van hoge autoriteiten.

Om er zeker van te zijn dat Google u ziet als de originele auteur van uw blogpost, wordt uw rel = canonical tag en bron van uw originele blogpost van uw website onderaan geplaatst met een link.

Wacht niet te lang en begin vandaag nog om uw naamsbekendheid te vergroten in de US met circa 330.000.000 consumenten!        

Error: Contact form not found.

   

Veel gestelde vragen

Kan ik een voorbeeld van een bestelrapport zien?
Absoluut! Klik hier voor een voorbeeldrapport.
Dit is de blogpost van Socks4Diabetics.com

Hoe lang duurt het voordat mijn blogpost wordt geplaats na goedkeuring?
U kunt uw voltooide bestelrapport binnen 5-7 dagen na het plaatsen van uw blogpost verwachten.

Welke inhoud van de Blogpost is toegestaan?
We zullen inhoud voor elke niche plaatsen, behalve het volgende:

1. Gokken en casino
2. Politiek
3. Explosieven
4. Wapens en geweren
5. Illegale drugs en alcohol
6. Tabak
7. Cosmetische ingrepen en lichaamsaanpassingen
8. Dating
9. Volwassene en seks
10. Seksuele reproductieve gezondheid
11. Cryptovaluta
12. COVID-19

Wat zijn de beste praktijken voor het gebruik van inhoudssyndicatie?
Niet alleen wordt het stukje inhoud gesyndiceerd, maar ook de interne / externe links in de inhoud. Daarom is het het beste om rekening te houden met de verhoudingen van uw ankertekst om over optimalisatie te voorkomen.

Zijn alle links volgen?
De meeste links zullen do-follow zijn, maar we hebben geen controle over de plaatsingssites en sommige links zullen niet volgen.

Gebruiken alle uitgevers een rel = canonical-tag?
We raden alle uitgevers aan om de originele link als rel = canonical-tag te gebruiken, maar we kunnen niet garanderen dat alle uitgevers dat zullen doen.

Hoe zit het met dubbele inhoud?
Uitstekende vraag! Het opnieuw publiceren van inhoud is heel gebruikelijk in de uitgeverssector, maar is vaak een verkeerd begrepen concept in SEO. Er zijn veel goede redenen om inhoud te syndiceren, zolang het SEO-aspect ervan correct wordt afgehandeld, zoals aanbevolen door Google. Op elke pagina waarop uw inhoud opnieuw wordt gepubliceerd, wordt u vermeld als de originele bron.

Hoe vaak kan ik een Blogpost plaatsen?
U kunt zo vaak als u wilt een blogpost via ons plaatsen. Wij adviseren u om de eerst twee maanden een blogpost per maand te plaatsen en daarna maximaal twee blogpost per maand te plaatsen voor een goede naamsbekendheid op te bouwen.