Buitenlandse Briefpost snel en Voordelig verzonden

Op vlak van buitenlandse briefpost bieden wij van Worldparcel onze klanten verschillende mogelijkheden aan. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een mogelijkheid om buitenlandse briefpost te versturen zult u merken dat wij u deze mogelijkheid bieden tegen een zeer voordelige prijs. Uw buitenlandse briefpost wordt bij ons immers verzonden tegen een vast en bovendien zeer scherp geprijsd tarief per gewichtsklasse. Met de Worldparcel briefpost service kunt u, uw briefpost over de hele wereld versturen en dat tegen een zeer interessante prijs vanaf amper 1,75 euro per brief!

Aangetekende documenten en pakketjes

Op vlak van briefpost is het eveneens mogelijk dat u een aangetekend document of pakketje wenst te versturen. Ook dit is bij Worldparcel wereldwijd mogelijk met het Mini Pakket. Elke aangetekende briefpost kan op deze manier tot en met een gewicht van 2000 gram worden verzonden tegen een bijzonder voordelig tarief. Het verzenden van uw aangetekende briefpost gebeurt door ons bovendien ook altijd bijzonder snel en eenvoudig. De hele wereld is op deze manier bereikbaar voor een prijs van 6 euro. Gaat u uw aangetekende briefpost zelf afgeven in Veldhoven?

Brievenbuspakje Buitenland

Een brievenbuspakje buitenland verstuurd met WorldParcel als een Mini Pakket. Wilt u iets kleins opsturen dat door de brievenbus past? Dan kunt u gebruik maken van onze mini-pakket service. Zo kunt u gemakkelijk tot aan 2000g een pakketje versturen dat door de brievenbus past. Dat is zowel makkelijk als voordelig! Het voordeel van het sturen van een minipakket is dat er zowel track en trace als priority service op zit. U kunt uw pakketje afgeven bij ons distributiecentrum in Veldhoven, maar u kunt deze ook naar ons opsturen. De verzendtarieven beginnen al vanaf slechts €6,00 voor zendingen binnen Europa. Wilt u uw pakket de wijde wereld in sturen? Dan kunt u dat al vanaf €7,00 doen! Een brievenbuspakje is ideaal om kleine items zoals foto’s, CD’s, snoepgoed, en andere kleine dingen te verzenden. Het zou gek zijn als u daar dan gelijk de hoofdprijs voor moet betalen. Kies daarom voor Worldparcel. Wij brengen uw pakket snel en voordelig naar het juiste adres! Voor meer informatie klik hier

Waarom kiezen voor briefpost van Worldparcel?

We kunnen een aantal zeer interessante redenen aangeven die zijn verbonden aan het versturen van uw briefpost met Worldparcel. In eerste instantie is er uiteraard onze bijzonder scherpe prijs. Buitenlandse Briefpost versturen met Worldparcel is dan ook zomaar even 20 tot 60 procent goedkoper in vergelijking met PostNL (afhankelijk van het type briefpost van uw keuze). Kiest u ervoor om aangetekende briefpost te versturen? In dat geval kunt u altijd rekenen op een verzekerde waarde van uw zending van 50 euro. Bovendien geniet u net als bij standaard briefpost uiteraard van een correcte track en trace. Wilt u gewone briefpost versturen via Worldparcel en wilt u daarvoor kunnen profiteren van onze bijzonder scherpe prijzen? In dat geval hoeft u ook helemaal geen rekening te houden met het afsluiten van een abonnement of contract! Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare partner voor het versturen van al uw brieven? Zoek dan niet verder en doe snel een beroep op de diensten van Worldparcel!