Snel, Gemakkelijk en Voordelig een Minipakket naar het Buitenland Verzenden

Wilt u een pakket naar het buitenland verzenden? Binnen Europa of naar een andere bestemming in de wereld? In dat geval zult u daarvoor een beroep willen doen op een echt betrouwbaar bedrijf. Wij van Worldparcel combineren een uitstekende kwaliteit met een zeer scherpe prijs. Uw pakket verzenden binnen Europa of naar andere bestemmingen in de wereld gebeurt bij ons niet alleen bijzonder snel en gemakkelijk, daarnaast bieden wij verschillende verzendmethodes aan die perfect aansluiten op uw verwachtingen. Ook een pakket verzenden? Dan mag het nu reeds duidelijk zijn dat u daarvoor bij ons van Worldparcel aan het juiste adres bent!

Uw pakket wereldwijd verzenden vanaf 6 euro!

Een pakket verzenden naar zomaar even 150 bestemmingen verspreid over de wereld? Dat is mogelijk vanaf een kostprijs van amper 6 euro. Onze scherpe prijzen zorgen er voor dat wij zomaar even tussen de 20 en 80 procent voordeliger zijn in vergelijking met PostNL. Daarnaast gebeurt een pakket verzenden bij Worldparcel altijd met track en trace en kunt u rekenen op een verzekering voor een bedrag tot 50 euro. Al deze verschillende voordelen zorgen er voor dat een pakket verzenden met Worldparcel naar welke bestemming dan ook een absolute aanrader is. U dient er wel rekening mee te houden dat de maximale lengte van een pakket is vastgesteld op 60 centimeter. De maximale afmetingen per pakket zijn bovendien 90 centimeter (1 x l) + (1 x b)+ (1 x h). Ook heeft een mini pakket het maximale gewicht van 2000g, voor hogere gewichten vragen wij u gebruik te maken van onze standaard pakketten service. Ook deze kunnen spoedig naar het buitenland verzonden worden.

Pakket verzenden naar Amerika en Canada

Wilt u een pakket laten verzenden naar Canada of Amerika? In dat geval kunnen wij van Worldparcel u een aantal zeer interessante voordelen aanbieden. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om deze express te laten leveren. De levertijd is dan amper 1 dag. Bij een standaard verzending van uw pakket naar Canada of Amerika moet u rekenen op een levertijd van 4 werkdagen. Alle prijzen die door ons worden aangegeven voor het verzenden van uw pakket naar Canada en Amerika zijn overigens inclusief brandstoftoeslagen en hebben een vrijstelling van BTW. Uiteraard gebeurt uw pakket verzenden naar deze regio’s in de wereld ook met track en trace waardoor u altijd kunt achterhalen waar uw pakket op welk ogenblik is terug te vinden. Dit biedt u precies die zekerheid waar u voor het verzenden van uw pakketten naar op zoek bent! voor meer informatie klikt u hier.

Pakket verzenden binnen Europa

Een pakket verzenden binnen Europa kan gemakkelijk en snel via Worldparcel. Zo bieden wij speciale lage kosten door het hele continent, maar hanteren wij nog voordeligere prijzen voor landen als Duitsland, Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk. U kunt uw pakket daarom al verzenden vanaf slechts €5,50! Wie wil dat nou niet? Op het mini pakket zit standaard een track en trace code en priority service waardoor u altijd verzekerd bent van een spoedige en veilige levering. Uw ontvanger kan dankzij de code ook zien waar het pakket zich bevindt en wanneer ze deze kunnen verwachten. Ook bent u automatisch verzekerd tot aan €50! Voor meer informatie klikt u hier.

Voordelig pakket verzenden buitenland

Er zijn verschillende mogelijkheden waardoor u een pakket naar het buitenland zou willen verzenden. Wellicht heeft u daar familie en vrienden die u een Nederlandse lekkernij wil sturen, of u heeft een klein bedrijfje waarmee u uw producten ook naar het buitenland verzendt. Wat de reden ook is, bij Worldparcel zorgen wij ervoor dat uw mini pakket snel en voordelig geleverd wordt aan het juiste adres! Zo kunt u al vanaf €5,50 uw pakket binnen Europa versturen en vanaf €6,00 ook in de rest van de wereld. Al onze mini pakketten hebben een track en trace code en ontvangen hier bovenop ook nog eens priority service. Zo weet u zeker dat uw pakket op tijd aankomt bij de ontvanger.

Zelfs al heeft u maar één pakket, dan is dat volledig mogelijk bij Worldparcel. Wij hanteren namelijk geen minimumbestelling en verwachten ook niet dat u een abonnement afsluit bij ons. Alles is geheel vrijblijvend. Heeft u een pakket dat verzonden moet worden? Kom dan snel langs bij Worldparcel in Veldhoven of stuur uw pakketje naar ons op!