Snel en Goedkoop Pakket Buitenland Verzenden

Wij kunnen ons goed voorstellen dat wanneer u een pakket naar het buitenland gaat verzenden, u graag wil dat dit pakket in goede handen terecht komt. Worldparcel is uw betrouwbare en voordelige pakketspecialist! Wij verzenden uw pakketten namelijk zowel binnen als buiten Europa tegen een zeer lage prijs. Daarnaast krijgt elk pakket bij ons een unieke track en trace code waardoor u op elk moment van de dag kunt kijken hoe het met uw pakket gaat.

Op onze website kunt u onze verschillende pakketservices bekijken en degene kiezen die het beste bij u past! Zo hoeft u nooit teveel te betalen en loopt u nooit ons voordeel mis. Bent u momenteel van plan een pakket te verzenden? Aarzel dan niet en kies voor Worldparcel!

Goedkoop Pakket Buitenland

Het kan soms best lastig zijn om een goedkoop pakket buitenland te vinden om te verzenden. Wij willen dat het voor iedereen leuk blijft. Daarom bieden wij u altijd een lage prijs aan, passend bij het gewicht en de bestemming. Heeft u een klein pakketje? Dan kunt u al gebruik maken van onze minipakketservice vanaf €6,00. Heeft u juist een groter pakket? Dan kunt u deze al vanaf €13,00 laten verzenden! Het voordeel van onze goedkoop pakket buitenland service is dat alle pakketten automatisch een priority service hebben. Dit houdt in dat zij zo snel mogelijk verzonden worden waardoor ze altijd op tijd aankomen bij de bestemming. Daarnaast krijgt u een unieke track en trace code en is uw standaardpakket automatisch verzekerd voor €100!

Let wel op: voor onze standaardpakketten hanteren wij een maximumgrootte van 300 kubieke centimeter en een maximaal gewicht van 30kg. Heeft u een pakket dat hierbuiten valt? Stuur ons dan een bericht, dan kijken wij naar een passende offerte om aan u te bieden.

Goedkoop Pakket naar het Buitenland Verzenden

Voor het spoedig en voordelig verzenden van uw pakket naar het buitenland, bent u bij Worldparcel aan het juiste adres. Naast onze zeer lage prijzen, hebben wij veel andere voordelen om aan u te bieden. Hoewel wij namelijk gevestigd zijn in Veldhoven, kunt u ook uw pakket gewoon naar ons opsturen. Dat is wel zo makkelijk. Daarnaast hanteren wij ook geen onverwachte voorwaarden wanneer u gebruik maakt van onze service. Dit houdt in dat de prijs die u ziet, ook de prijs is die u betaald. U hoeft ook geen abonnement af te sluiten voor het verzenden van een pakket. Zelfs al wilt u maar een goedkoop pakket naar het buitenland verzenden, dan is dat gewoon mogelijk bij ons.

Ook weten we bij Worldparcel hoe fijn het is om zekerheid te hebben dat uw pakket bij het juiste adres aankomt. Daarom geven wij elk pakket een eigen track en trace code mee. Zowel u als uw ontvanger kunnen dan op elk moment zien waar het pakket zich bevindt.

Pakket Buitenland

Zowel binnen als buiten Europa kunt u een pakket buitenland verzenden naar één van onze 122 bestemmingen. Denk hierbij aan Indonesië, Griekenland, Canada, maar ook Australië. Welke bestemming u ook kiest, bij Wordparcel zorgen wij ervoor dat u voordelig uit bent.

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw pakket, kunt u kiezen voor onze minipakketservice of onze standaardpakketservice. Beide opties hebben een priorityservice en een track en trace code. Wij willen namelijk net zo graag als u dat uw pakket snel aankomt op het juiste adres! U kunt uw minipakket al verzenden vanaf €6,00 en uw standaardpakket al vanaf €13,00.

Voordelig pakket verzenden buitenland

Welke reden u ook heeft om een voordelig pakket verzenden buitenland, bij Worldparcel is het allemaal mogelijk. Wellicht heeft u een verre tante wonen in Noord-Zweden waaraan u wat lekkere Belgische lekkernijen wilt sturen. Of u heeft een eigen bedrijf die zich specialiseert in het exporteren van handgemaakte producten. Hoe dan ook, uw pakket is bij Worldparcel in goede handen. U hoeft zich geen zorgen te maken om te kosten, verzending en de kwaliteit waardoor u gewoon lekker door kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden. U kunt uw pakket bij ons distributiecentrum in Veldhoven afleveren, maar u kunt deze ook naar ons opsturen. Dat scheelt nog wel wat tijd.

Heeft u maar één pakket? Geen probleem! Wij accepteren alle pakketten en hebben ook geen verborgen kosten of abonnementen. Onze service is vrijblijvend, daardoor kunt u gaan en staan waar u maar wilt. Het is namelijk wel zo fijn dat de kosten die u online vindt ook daadwerkelijk de kosten zijn die u moet betalen.

Staat uw pakketformaat of gewicht niet op een van onze lijsten? Geen zorgen, stuur ons een bericht of bel onze winkel en wij zullen een passende offerte voor u vinden.